home

Wie zijn wij

Bedrijfsgegevens

De Koeien

Huisdieren

Mechanisatie

Actueel

Adres

Foto's 1

Foto's 2

Familiefoto's

Links

Wie zijn wij
 
 
Karla, Annejet, Esther, Teun en Ubo
met Feuille, onze 100.000 liter koe.

 
 
Ubo Marinus, oorspronkelijk uit Doezum in de provincie Groningen, heeft na de MAVO in Grootegast, de MAS en de HAS(van Hall) in Groningen gedaan. Na de HAS in 1985, heeft hij 2 jaar les gegeven aan de Groene School te Winsum (Gr.). Daarna heeft hij enkele jaren op een pluimveebedrijf in Zevenhuizen (Gr.) en 2 jaar bij de Agrarische Bedrijfsverzorging in Flevoland, gewerkt. In 1992 stopte zijn vader met de boerderij in Doezum en is hij met zijn broer in de maatschap gegaan. Deze samenwerking heeft tot 1998 geduurd.
 
Karla Balkema, oorspronkelijk uit Bedum in de provincie Groningen, heeft na de LAS in Winsum, (Gr.) de MAS in Groningen en de STOAS in Dronten gedaan. Daarna, in 1995, heeft ze 3 jaar lesgegeven op de Groene School te Winsum (Gr.).
Tussen de MAS en de STOAS heeft ze een jaar gewerkt met verstandelijk gehandicapten, op het Hendrik van Boeijenoord te Assen.
 
We zijn getrouwd en hebben 3 kinderen.
 
Teun Marinus, geboren op 22 mei 1999 te Groningen. Teun zit op dit moment in de CE1 van de Ecole Public in Quelaines-St. Gault.
 
Annejet Marinus, geboren op 6 juni 2000 te Chateau-Gontier. Annejet zit op dit moment in de CP van de Ecole Public in Quelaines-St. Gault
 
Esther Marinus, geboren 16 december 2004 te Chateau-Gontier.
 
 
In februari 1999 hebben we onze boerderij, in Frankrijk, aangekocht. En in augustus 1999 zijn we verhuist naar Frankrijk. In Frankrijk komt er nogal wat bij kijken voordat je alle papieren in orde hebt rondom de aankoop van een boerderij. Vandaar dat er nogal wat tijd zit tussen de aankoop en de verhuizing.